nike air huarache grijs

This forum deals with all aspects of immigration to Canada, landed immigrant status, work permits, etc.

Moderator: Ron Liberman

Post Reply
zhjh39nd
Posts: 4
Joined: Sat Apr 23, 2022 11:23 pm

nike air huarache grijs

Post by zhjh39nd »

Nu de zomertijd is uitgeroeid, lijkt het alsof we allemaal een half jaar lang genieten nike air huarache oranje van een extra uur van onze eigen zonneclub. Op het gebied van sneakers heeft Nike een uitgebreide collectie van zijn Sportswear-klassiekers voorbereid, versierd met gedempte tropische tinten, en die mix van afgezwakte sinaasappels, blauwe tinten en groenen verschijnt nu op de Air Huarache.

Oorspronkelijk de "Easter" colorway genoemd, straalt deze Air Huarache de warmte van de Sun Club-vibes uit, maar het is echt de op duurzaamheid nike air huarache grijs gerichte constructie die deze laat schitteren. Bovenwerk van gerecycled leer en textiel vormt deze klassieker uit '91, waarbij elk Sun Club-silhouet is gemaakt met ten minste 20 procent gerecycled materiaal.

Na de onthulling van de Nike Air Max 1 "Wabi-Sabi", gewijd aan het Japanse nike air huarache zwart esthetische concept van het accepteren van gebrekkige schoonheid, introduceert Nike nu de Air Huarache "Yin Yang", geïnspireerd door de Chinese filosofie van balans.

De paren komen in wit en lichtblauw mesh bovenwerk geaccentueerd door beige suède nike air huarache dames overlays en een zwarte neopreen hieleenheid. Felrode tinten omlijnen de zijkanten en binnenvoering, en een klassieke ronde Huarache-tag in grijs en geel siert de tong. "Yin Yang"-logo's verschijnen op de veteruiteinden, het textiellabel aan de zijkant en de inlegzolen, en een witte tussenzool en halfdoorschijnende rubberen buitenzolen maken de look compleet.

https://www.motivatekk.com/
Post Reply